05-03-2019
Alles over oorzaken en gevolgen van letselschade en dat wat wij voor u kunnen doen op dit vlak.
» Lees verder

26-10-2015
Kindergebonden budget
» Lees verder

13-10-2015
Ontslag AOW-gerechtigde
» Lees verder

Meer nieuws

Werk en ontslag Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht kent veel kanten, vaak begint dit met de arbeidsovereenkomst, concurrentie- of relatiebedingen, ziekte en eindigt met ontslag. Bij Dé Rechtsbeschermer kunt u terecht!

In alle gevallen is het belangrijk om goede afspraken te maken en de wettelijke bepalingen toe te passen. Zowel de werkgever als de werknemer worden beschermd en hebben anderzijds ook verplichtingen.

Arbeidsrecht Advies

Bij ons krijg je advies over alle zaken die er kunnen spelen in het arbeidsrecht. Denk bijvoorbeeld aan ziekte en arbeidsongeschiktheid, het arbeidscontract, het ontslag of een ongeval op het werk waarbij iemand (ernstig) letsel oploopt.

Andere dienstbetrekkingen

Buiten het aangaan van een arbeidsovereenkomst zijn er legio andere manieren van 'samenwerken'. Het is altijd belangrijk hierbij stil te staan en de juiste overeenkomst op te maken. Wij helpen u graag bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst, freelanceovereenkomst, oproepovereenkomst, managementovereenkomst, uitzendovereenkomst, detacheringsovereenkomst en thuiswerkovereenkomst.

Er zijn verschillende aandachtspunten te noemen ten aanzien van werk en ontslag:

Hoewel in sommige gevallen een procedure niet te vermijden is, is het vaak verstandig om te proberen er gezamenlijk uit te komen. Wij van Dé Rechtsbeschermer kunnen helpen door advisering of het inzetten van een mediator.

Contact

Wilt u informatie en/of een gratis advies, neem dan contact op met Dé Rechtsbeschermer via tel.: 026-4426571 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.